Bel ons direct: 071 - 361 11 45

Bronckhorststraat 44, Noordwijk Bekijk de kaart

Kiezen voor een klikgebit

Als uw huidige prothese goed functioneert, dan is het niet nodig om aan implantaten te denken. Denkt u dat uw gebit beter kan, of wilt u eindelijk van dat loszittende ondergebit af? Dan kan het geen kwaad uw licht verder op te steken en over te gaan op implantaten.

Mooi en goed!

De Tandenwinkel maakt mooie en goede gebitsprotheses, ook op implantaten. Deze heten met de officiële benaming “overkappingsprotheses”. We noemen deze protheses ook wel “klikgebit”. Wij zetten de implantaten niet; hiervoor werken we samen met de gerenommeerde polikliniek van het Rijnland ziekenhuis.
Na een oriëntatie gesprek met tandprotheticus Peter van Wijk kunt u een verwijskaart krijgen voor één van de behandelaars aldaar. Daar zal uw situatie dan verder beoordeelt worden. In veel gevallen is het eenvoudig om de implantaten te zetten en is de behandeling pijnloos!

Kosten van een klikgebit

Is uw situatie geschikt voor implantatie, dan wordt voor u een aanvraag gedaan bij het ziekenfonds of zorgverzekeraar. Als er goedkeuring komt, betekent dat, dat uw implantaten vergoed worden door het ziekenfonds. De kosten van de implantatie worden dan rechtstreeks door uw ziekenfonds betaald aan de polikliniek. Ook voor vroeger ‘particulier’ verzekerden.
Voor de prothese op de implantaten, het “klikgebit” moet dan door ons, samen met u, een aanvraagformulier worden ingevuld. Afhankelijk van de zorgverzekering die u heeft betaalt u een eigen bijdrage. Het is altijd een goed moment om te kiezen voor implantaten. Wij hebben reeds vele mensen blij gemaakt met een “klikgebit”. Dus, waarom niet ook u!?

Meer informatie

Heeft u interesse voor een klikgebit, dan kunnen wij u goed advies en informatie geven. U beslist uiteindelijk of u het klikgebit op implantaten neemt. Bovenstaande tekst is algemeen van aard. Uw situatie kan anders zijn. Maak daarom vrijblijvend een afspraak met ons. We zien u graag.