Bel ons direct: 071 - 361 11 45

Bronckhorststraat 44, Noordwijk Bekijk de kaart

Kunstgebit kwijt

Kunstgebit kwijt

Het komt vaker voor dan je denkt: mensen die per ongeluk hun kunstgebit door de wc spoelen, kwijt zijn of hun gebit kapot laten vallen. Heel vervelend, want het duurt bij de meeste tandtechnici een week voordat je een vervangend kunstgebit hebt. En een week binnen blijven, is voor de meeste mensen geen optie.

Als u uw kunstgebit kwijt bent en u snel een nieuw gebit wilt, kunt bij de Tandenwinkel in Noordwijk terecht. Wij zorgen ervoor dat u binnen een dag een nieuw kunstgebit heeft. Wij kunnen dat, omdat wij de techniek en het laboratorium zelf in huis hebben. Korte lijnen dus, waardoor wij u snel en vakkundig kunnen helpen.

Vorige week hielpen wij een patiënt die helemaal vanuit Stadskanaal naar onze praktijk was afgereisd, omdat wij voor hem binnen een dag een nieuw konden vervaardigen. Hij had per ongeluk zijn kunstgebit doorgespoeld en was al googelend op ‘gebit in toilet’ bij ons uitgekomen. Wij hielpen hem aan een vervangende prothese, waarna hij opgelucht nog diezelfde dag terug kon naar Groningen.

Onze praktijk bevindt zich in het gezellige centrum van Noordwijk, vlakbij het strand en de boulevard. U kunt uw bezoek aan de Tandenwinkel dan ook uitstekend combineren met een fijne strandwandeling of een bezoek aan één van de vele winkels. Uiteraard kunt u in Noordwijk ook prima overnachten in een hotel, mocht u dat wensen. Dat is zeker handig als u van verder weg komt of als u uw partner graag meeneemt.

Dus bent u uw kunstgebit verloren, heeft u uw kunstgebit tijdens de griep per ongeluk uitgespuugd of is uw gebit opgegeten door de hond? Dan is de Tandenwinkel in Noordwijk de plek bij uitstek om uw vervangend kunstgebit binnen een dag te laten maken.

Meer weten? U kunt ons bereiken op: 071 – 361 11 45