Bel ons direct: 071 - 361 11 45

Bronckhorststraat 44, Noordwijk Bekijk de kaart

Kunstgebit in één dag

Het komt regelmatig voor dat mensen per ongeluk hun kunstgebit in de badkamer kwijtraken doordat het uit hun handen glipt en in de wc-pot terechtkomt of stuk valt op de harde tegelvloer. Wat moet je in zo’n geval? Als uw kunstgebit weg is of onherstelbaar beschadigd, biedt de Tandenwinkel in Noordwijk snel uitkomst.

Uw kunstgebit in één dag klaar?

Een mond zonder tanden en kiezen is geen prettig gezicht; u kunt direct bellen voor een spoedafspraak zodat u vaak nog dezelfde dag terecht kunt. Bij de Tandenwinkel gaat tandprotheticus Peter van Wijk snel aan de slag om u aan een nieuwe tandprothese te helpen, rekening houdend met uw wensen.

Snelle service

Wilt u gewoon graag snel geholpen zijn, dan kan dat ook. Maak hiervoor een afspraak; u kunt vaak dezelfde dag nog terecht bij de Tandenwinkel.

Service en Garantie

Zoals u van ons gewend bent blijven service en garantie onverminderd van kracht. De Tandenwinkel levert kwaliteitswerk en heeft ruime ervaring in spoedbehandelingen en spoedreparaties.

Kosten

voor de ééndagsbehandeling rekenen wij géén extra kosten. Vergoeding volgens de voorwaarden van uw verzekeringsmaatschappij is ook van toepassing. Kom dus gerust langs of bel ons voor meer informatie over het laten maken of repareren van een kunstgebit.